Lindi më 1962, në Gjirokastër. Me vendim nr. 99, datë 6 shkurt 1989, Gjykata e Rrethit të Pogradecit e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit" dhe e dënoi me 10 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 328
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.