Lindi më 1955, në Kuç, Vlorë. Më 27 nëntor 1986, Gjykata e Sarandës e dënoi për “përgatitje për arratisje në grup të organizuar jashtë shtetit” dhe për “agjitacion e propagandë” me 23 vjet burg dhe heqjen e të drejtës së zgjedhjes për 5 vjet.

 

Burimi: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 20, fl. 712-713.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.