Lindi më 26 prill të vitit 1956, në Tiranë. Më 30 mars 1988, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për ''tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit të mbetur në fazën e përgatitjes'', dhe e dënoi me 6 vjet heqje lirie.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 70-71
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.