Lindi më 25 maj të vitit 1964, në Shkodër. Më 8 janar 1990, Gjykata e Dibrës e shpalli fajtor "për tradhti ndaj atdheut, në formën e tentativës për arratisje" dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 625-626
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.