Lindi më 4 maj të vitit 1948, në Elbasan. Më 27 nëntor 1964, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për «tentativë arratisjeje» dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie. U lirua me kusht, më 27 qershor të vitit 1967.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 364.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.