Lindi në vendin e internimit të familjes, në Belsh, Elbasan. Më 10 mars 1993, me vendim nr. 21, Komisioni i ngritur për verifikimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e kohës së dëbimit të familjes së saj, nga Korça në Belsh, prej 22 tetorit 1968 deri më 30 shtator 1991, dhe të vetë A. Gj., prej lindjes deri më 30 shtator 1991.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 214
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.