Lindi në vitin 1929, në fshatin Pojan të Korçës. Më 26 gusht 1952, Gjykata e Korçës e shpalli fajtor "për agjitacion e propagandë dhe veprën përgatitore për vrasje" dhe e dënoi me 7 vjet burgim dhe humbjen e të drejtave civile për 2 vjet kohë.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 623-624
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.