Lindi më 5 korrik të vitit 1970 në Dibër. Më 11 korrik 1989, Gjykata e Rrethit të Dibrës e deklaroi fajtor për «krimin e tradhëtisë ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit e të spiunazhit» dhe e dënoi me 17 vjet heqje lirie.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 376.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.