Lindi në Pejë, më 12 prill 1937. Në zbatim të ligjit nr. 7514, datë 30 shtator 1991, të ligjit nt. 7660, datë 14 janar 1993, si dhe të udhëzimit nr. 2, datë 4 janar 1992, për njohjen e kohës së dënimit të vuajtur për motive politike, komisioni, në mbledhjen e datës 6 nëntor 1993, vendosi vërtetimin e faktit të burgosjes së tij për motive politike nga data 24 nëntor 1972 deri më 24 nëntor 1976.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 409
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.