Vajza e Bilal Kalasë nga martesa e parë. U internua me motrën dhe gjyshen, pasi i ati u arratis nga Shqipëria më 1950. Më 18 prill 1994, me vendim nr. 28, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ ka vendosur njohjen e kohës së dëbimit nga Korça në Kamëz, Cërrik, Tepelenë, prej 10 korrik 1949 deri më 30 dhjetor 1953.

Pas martesës, banoi në Shijak.

Burimi: Nga familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.