Lindi më 1920, në Llugaj, Tropojë. Është internuar dhe dëbuar për motive politike. Më 27 tetor 1992, me vendim nr. 17, Komisioni i krijuar për verifikimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e kohës së internimit dhe dëbimit nga rrethi Kukës, në rrethin Tepelenë, Kamëz dhe Lushnje, prej 10 shtator 1946 deri më 30 shtator 1991. Nga këto, 15 vjet kanë qenë internim.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 10, Fl. 269-270
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.