Lindi më 1939, në Kuç të Zi të Korçës. Më 27 korrik 1954, me vendim nr. 73, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për "bashkëpunim me diversantët" dhe e dënoi me 15 vjet burg dhe konfiskim të pasurisë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45/2, FL. 13-14
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.