I pushkatuar në Kullaj, Shkodër për të kërcënuar banorët e fshatit të dorëzonin armët gjatë përndjekjes që komunistët u bënin të arratisurve dhe qëndrestarëve në Veri të vendit.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.