Lindi më 1889, në Gjoçaj, Burrel. Me vendim nr. 302, datë 19 dhjetor 1949, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për «krime kundër shtetit», dhe e dënoi me 20 vjet burg dhe humbjen e së drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 248.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.