Lindi në Koplik të Shkodrës, në vitin 1897. Me vendim nr. 25, datë 8 shkurt 1945, Gjykata Ushtarake Shkodër e deklaroi fajtor për «sabotim të luftës dhe të pushtetit» dhe e dënoi me 1 vit privim lirie, si dhe humbjen e të drejtave civile e politike për aq kohë. Amnistuar sipas urdhëresës së Kryeministrisë datë 13 dhjetor 1945.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 154.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.