Lindi në vitin 1895, në Kodras. U arrestua më 11 dhjetor 1944 dhe, me vendim nr. 1, datë 28 maj 1945, Gjykata Ushtarake e Kolonjës e deklaroi "armik të popullit" dhe "kriminel lufte", dhe e dënoi me vdekje, humbjen e të drejtave të përgjithshme dhe konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 126.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.