Lindi më 1927, në Korçë. Më 11 dhjetor 1966, Gjykata e Qarkut të Korçës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe për "nxitjen e urrejtjes dhe grindjeve raciale, nacionale ose fetare në popull, si dhe përgatitja, përhapja ose ruajtja me qëllim përhapjeje të shkrimeve me përmbajtje të tillë" dhe e dënoi 20 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2016), 405
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.