Lindi në fshatin Prishtë të Skraparit, në vitin 1919. Me vendim nr. 427, datë 19 nëntor 1946, Gjykata Ushtarake e Beratit e deklaroi "armik të popullit! dhe "sabotator të pushtetit" dhe e dënoi me 20 vjet burg me punë të detyruar dhe konfiskimin e pasurisë së tij së luajtshme e të paluajtshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 385
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.