Lindi më 1913, në Peqin. Me vendim nr. 34, datë 22 prill 1969, Gjykata Durrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 10 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 328
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.