Lindi në Kuqar të Fierit, më 8 tetor 1942. U dëbua për motive politike. U shpall kulak dhe i deklasuar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016),318
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.