Lindi më 14 mars të vitit 1337, në Gorinjas. Në zbatim vendimit nr. 445, datë 13 dhjetor 1991 të Këshillit të Ministrave, komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, me vendim nr. 3, datë 17 janar 1992, vendosi t’i njohë kohën e internimit për motive politike nga rrethi i Lushnjës në rrethin e Tepelenës dhe në Kamëz të Tiranës, prej datës 2 prill të vitit 1945 deri më 5 maj të vitit 1952.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 270
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.