Lindi në Dukat të Vlorës, në vitin 1915. Me vendim nr. 870, datë 30 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi "armik të popullit" dhe e dënoi me 3 vjet privim lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 331
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.