Lindi më 1920, në Kukës. Më 10 shtator 1954, me vendim nr. 60, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe e dënoi me 15 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 124
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.