I arrestuar më 14 shkurt. I dënuar me 3 muaj burg pa gjyq. I internuar në fushën e Luzit në Kavajë për rreth dy vitesh. Më pas u internua në Elbasan. Pas Elbasanit u internua në Tiranë ku dhe u lirua pas 10 vitesh. Profesioni murator. Në burgun e Maliqit ka vuajtur dënimin prej 4 vitesh dhe me punë të detyruar. Gjatë qëndrimit në burgun e Maliqit familjes tij iu sekuestrua pasuria.  
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.