Lindi më 1904, në Pilur të Vlorës. Më 28 dhjetor 1950, me vendim nr. 371, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjeje jashtë shtetit" dhe e dënoi me 12 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 4 vjet kohë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 47, FL. 121-22
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.