Lindi më 1896, në Gostimë, Elbasan. Më 19 nëntor 1946, me vendim nr. 441, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi «armik të popullit» dhe e dënoi me 3 vjet burg dhe humbjen e të drejtës për 3 vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 43, FL. 35-36.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.