Lindi më 1930, në Muhur të Dibrës. Më 25 tetor 1971, me vendim nr. 84, Gjykata e Dibrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 5 vjet burg. Më 28 shtator 1979, me vendim nr. 126, Gjykata e Dibrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 10 vjet burg, humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë dhe 5 vjet internim.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 41, FL. 13-14
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.