Lindi më 1933, në Pogradec. U arrestua më 26 shtator 1979, dhe më 26 janar 1980, me vendim nr. 40, Gjykata e Tiranës e deklaroi fajtor për "agjitacionit e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2016), 415
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.