Lindi më 1927, në Shënkoll, Lezhë. Arrestuar më 16 shtator 1977. Më 1 shtator 1978, me vendim nr. 53, Gjykata Lezhë e dënoi "për agjitacion e propagandë" me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet

Burimi: FjaloriEnciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 208
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.