Lindi më 1923, në Ngraçan, Fier. Arrestuar më 4 gusht 1949. Më 24 dhjetor 1949, me vendim nr. 117, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e dënoi për "pjesëmarrje në grup të organizuar kundër pushtetit popullor, për tentativë arratisje dhe përgatitje për vrasje të elementëve të pushtetit", me vdekje, pushkatim dhe konfiskim pasurie. Liruar më 16 gusht 1959.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 21, FL. 239
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.