Lindi më 1883, në Shkodër. Arrestuar më 14 shtator 1946. Më 22 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi për "faje kundër popullit dhe shtetit", me 2 vjet burg, punë të detyruar dhe konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 10, Fl. 539-540
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.