Lindi më 5 qershor të vitit 1936, në Tiranë. Më 7 maj 1979, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor "për agjitacion e propagandë kundër shtetit", dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 86-87
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.