Lindi në 1921, në Kukës. Në vitin 1945 është plagosur nga forcat e ndjekjes për arsye se ishte në radhët e forcave të Muharrem Bajraktarit. Më 14 qershor 1946, me vendim nr. 229, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi si "bashkëpuntor me të arratisurit", me 10 vjet burg. Më 1949, pasi u lirua, u arratis në Jugosllavi. Familja e tij ishte internuar. Më 1951, u kthye në Shqipëri dhe u vra nga forcat e regjimit, pa gjyq.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.