Lindi më 1928, në Kavajë. Më 17 mars 1949, me vendim nr. 47, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për “strehim dhe furnizim të të arratisurve”, me kohën e paraburgimit, 1 nëntor 1948-17 mars 1949.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 7, FL. 84-85
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.