Lindi në fshatin Qafë Murrë të Dibrës, më 11 mars të vitit 1874. Më 13 gusht 1946, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi "kriminel lufte" dhe e dënoi me burgim të përjetshëm, humbjen e të drejtave elektorale baraz me kohën e ndëshkimit dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 122-123
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.