Lindi më 1890, në Përmet. U arrestua në 27 korrik 1951 dhe është liruar në 27 korrik 1952.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl. 1567
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.