Lindi në Gështenjë, Jugosllavi, në vitin 1927. U arrestua më 23 tetor 1952. Disa muaj më vonë, më 11 mars të vitit 1953, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "spiunazh", dhe e dënoi me dymbëdhjetë vjet heqje lirie. U lirua më 25 janar 1964.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 756
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.