Lindur më 1921, në Shkodër. Periudha e internimit 9/1/1950- 5/5/1956. U internua në      kampet e Tepelenës dhe të Çorovodës. Vuan dënimin së bashku me Sabri Dërgutin, Dom    Nikollë Mazrrekun, Gjovalin Vasinë e shumë fshatarë nga Veriu e Jugu. Ndërtojnë godinën   e Punëve të Brendshme dhe Komitetin e Partisë. Përsëri në Tepelenë, në Plug dhe pastaj   në Savër të Lushnjës, prej nga lirohet më 5 maj të vitit 1956.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.

Lajme

blank

Ahmet Bushati: 2 000 të burgosurit që ndërtuan si skllevër, kanalin Peqin-Kavajë 50 km të gjatë

"Barakat ishin ndërtuar me dërrasa e të mbuluara me katroma mbi një terren prej dheu. Lexo më shumë