Lindi më 15 janar të vitit 1928, në Korçë. U arrestua më 1952 dhe u dënua me 20
vjet heqje lirie për veprimtari antikomuniste. U lirua më 1966.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.