Lindi më 20 dhjetor të vitit 1920, në fshatin Polizhan të Beratit. Më 15 mars 1978, Gjykata e Rrethit të Beratit e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës në  bashkëpunim kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë. Mbi ankimimin e të gjykuarit, vendimi i mësipërm u la në fuqi edhe nga Gjykata e Lartë, më 8 prill 1978.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 762.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.