Lindi më 1 janar të vitit 1940, në fshatin Sohodoll të Peshkopisë. Më 10 prill 1963,
Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut» dhe e dënoi
me pesëmbëdhjetë vjet e katër muaj heqje lirie, konfiskim të pasurisë dhe heqjen e së
drejtës elektorale për pesë vjet kohë.

Burimi: Republika e Shqipërisë, Ministria e Drejtësisë, Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve, Vërtetim i gjendjes gjyqësore, nr. prot. 1.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.