Lindi në vitin 1904, në fshatin Rjoll të Shkodrës. Më 6 shtator 1945, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor «për krime kundër shtetit, sabotator lufte dhe armik i popullit» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë së tundshme dhe të patundshme dhe humbjen e të drejtave elektorale e politike baraz me kohën e ndëshkimit. Më vonë, dënimi iu zbrit në 5 vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 675.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.