Lindi në vitin 1917, në fshatin Gri të Tropojës. Më 18 shtator 1951, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor "për bashkëpunim me diversantët" dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie dhe humbjen e të drejtave qytetare për 2 vjet kohë.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 674.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.