Lindi më 10 mars të vitit 1910, në fshatin Damjanec të Korçës. Më 29 gusht 1947, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor "për krimin e mosdenoncimit të një baze municioni (fishekë)", dhe e dënoi me 1 vit privim lirie me punë të detyruar. U arrestua sërish më 1950, dhe më 23 gusht të po atij viti, Gjykata e rrethit të Korçës e deklaroi fajtor për "sabotim ekonomik" dhe e dënoi me 9 vjet privim lirie me punë të detyruar.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl.509.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.