Lindi më 14 qershor të vitit 1940, në fshatin Sohodoll të Peshkopisë. Më 10 prill 1963, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "krimin e tradhtisë ndaj atdheut" dhe e dënoi me 15 vjet e 4 muaj heqje lirie, konfiskim të pasurie dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 462
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.