Lindi më 1953, në Zbarcaj të Kolonjës. Me vendim nr. 87, datë 11 shtator 1979, Gjykata e Rrethit të Matit e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 14 vjet burg

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 255
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.