Lindi më 1960, në Borsh të Sarandës. Më 27 nëntor 1986, me vendim nr. 64, Gjykata e Sarandës e dënoi për "përgatitje për arratisje jashtë shtetit dhe agjitacion e propagandë kunder shtetit", me 7 vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 69, FL. 20-21
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.