Lindi në vitin 1929, në Tiranë. U arrestua më 1 gusht 1970, dhe më 12 nëntor të po atij
viti, me vendimin nr. 228, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për “agjitacion e
propagandë kundër pushtetit popullor” dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie.
Fondi 1, viti 2014, dosja 23, fl. 53-54.

Burimi: Fondi 1, viti 2014, dosja 23, fl. 53-54
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.