Lindi më 1931, në Tiranë. Më 1950, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për "rrëzimin me dhunë të pushtetit popullor", dhe "agjitacion e propagandë kundër pushtetit", me 8 vjet burg dhe heqjen e së drejtës elektorale për 3 vjet. Në janar të 1968, Gjykata e Durrësit e ridënoi për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit", me 4 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 223.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.