Lindi më 24 nëntor të vitit 1963, në Fier. Më 4 qeshor 1980, Gjykata e Rrethit të Fierit e deklaroi fajtor për «krimet e agjitacionit e propagandës dhe tradhëtisë ndaj atdheut» dhe e dënoi me 11 vjet heqje lirie (dënim i kombinuar).

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 118.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.